söndag 29 augusti 2010

Dagens bestyr

Nu ska jag göra dagsverket för idag, vilket innebär duschning + inplastning + omläggnig. Sen väntar födelsedagsmiddag för mig och bror.

Den smärtan jag upplever nu är på skenbenet. Typ en ytlig brinnade smärta när jag lyfter mitt opererade ben. Om någon känner igen den exemplariska beskrivningen så kan ni väl hojta! :)

3 kommentarer:

  1. jag hade ganska ont i hela underbenet efter operationen. speciellt när jag stod upp. när jag låg still var det inga problem.

    och tack för din kommentar. jag har verkligen förstorat upp hela grejen och oroar mig säkert i onödan. men eftersom rehaben har gått så bra för mig så känns det som att jag MÅSTE klara det. har liksom inget att skylla på. försöker bara intala mig själv nu att inte ha några förväntningar. jag menar klarar jag det inte så är det ju inte hela världen! :)

    SvaraRadera
  2. hej!
    jag operereade mitt korsband i början av juli och i början skrek mitt skenben vid varje rörelse. jag kunde inte sova på nätterna men det blev ju bättre med tiden :) din blogg är super å peppar mig verkligen att orka de där sista benlyften eller minutrarna på cykeln! keep up the good work :)

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Jag opererade mitt korsband för ca 10 månader sen och hade exakt samma smärta som du beskriver. Min syster drog av sitt korsband en vecka innan mig och det resulterade i operation på samma dag. Veckorna efter operationen hade jag denna brännande smärta vilket gjorde att jag inte kunde resa mig upp utan tårar och outhärdlig smärta vilket min syster inte alls kände något av. Har fortfarnde inte full känsel i det området och det har gått lång tid nu...

    Känner dessutom igen mig så mycket i vad du skriver och jag sitter nog själv i samma situation just nu då jag är 99% säker på att jag dragit av samma korsband igen... Hur klarade du dig igenom andra gången, var det lättare eller jobbigare då du visste vad som skulle hända?
    Min operation var bland det absolut värsta jag varit med om så däför är jag livrädd för en andra...

    SvaraRadera