söndag 7 mars 2010

Ödesmatcher

3 ödesmatcher väntar vårat herrlag. En poäng ner till kvalplats, tre till nedflyttning. Det har varit mer spännande att se vårat herrlag spela än att själv spela denna säsong. De har haft betydligt mer att spela för om man säger så...

Anledningen är att alla lag i våran serie ,Div 2, kommer flyttas upp till Div 1. Samtidigt kommer en allsvenska införas som ligger under elitserien. Så denna säsong blir en mellansäsong för våran del där inget lag vinner.

Denna förändring innebär att lagen norrut aldrig kommer kunna avancera för vi kommer ställas inför så tufft motstånd. Lagen i Div 1 norra kan inte jämföras med Div 1-lagen söderut. Vi har bara en division här uppe så laget som vinner Div 1 norra ställs inför riktigt tufft motstånd. Kvalet kommer då bestå av match mot vinnaren i Div 1 södra och sedan match mot laget som ligger på nedflyttningsplats i Allsvenskan.

Så lite arg kan man vara på de nissar som bestämt detta. Är det inte bättre att sprida handbollen i hela Sverige? Men det är väl för jobbigt att resa ända upp hit antar jag...


-
Nu har jag haltat runt på Ikea en hel dag. Min mormor tog täten efter ljus och servetter. Vi möttes några timmar senare... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar